Műhelyfoglalkozások

MEDITÁCIÓ

Gyere, meditálj velünk a külső-belső békéért!

Szeptember 21-én szerdán este 6 órakor a Marcali, Pacsirta utca 1. szám alatt vezetett meditációt tartok.
A meditáció célja összekapcsolódva Felsőbb Énünkkel a valódi belső béke megtapasztalása, melyet felajánlunk háborgó viágunknak is.
A meditáció bizonyítottan nem csak saját egészségünkre van jótékony hatással, hanem tágabb világunkra is. Hiszen a szív teréből indított szeretet-hullám végigsöpör környezetünkön, tisztítva, felemelve azt.

A meditáción való részvétel ingyens.

SZIMBÓLUMFEJTŐ MŰHELY

A szimbólumok nem csak költői képek. Világunk telve van szimbólumokkal. Ezek tudattalanul is hatnak ránk, befolyásolják hangulatunkat, viselkedésünket. Ha olvasni is képesek vagyunk őket, akkor az élet, a létezés mélyebb megértését teszik lehetővé.

A Tarot kártya ősi rendszere különösen alkalmas a szimbólumok tanulmányozására. Amellett, hogy bevezet rejtelmeibe, önismeretünk kitűnő eszközévé és életvezetési tanácsadónkká is válik.

Ha szeretnél elmélyülni a Tarot kártya csodálatos világában, felfedni szimbólumait, megismerkedni használatával, kirakási módokkal, szeretettel várlak a két napos személyes és a hetetnte esténként tartandó online Műhelyfoglalkozásokon!
Legközelebbi foglakozások 2022 őszénl indulnak.


Gyakorló napok szeptembertől várhatóak.

A gyakorló napokon elmélyítjük a kártyák jelentését, használatuk újabb módjait tanulmányozzuk, miközben tovább haladunk önismeretünk útján és választ kapunk a bennünket foglalkoztató kérdésekre.

Visszajelzés a Tarot Műhelyfoglalkozásról:

Köszönöm! Nagyon tetszett a műhely, a társaság is! Üdvözlöm a többieket! Vettem kétféle kártyát is már… 😃… Nemrég szülinapoztunk. Vacsi után előkerült a kártya, mindenki húzott, nagyon érdekes volt, és tanulságos… Olyan témák kerültek elő, amikről nem is beszélgettünk volna amúgy… B.A.

Jelentkezés