Védikus asztrológia

A védikus asztrológia, mint a neve is mutatja, India szent könyvei, a Védák tanításai között szerepel. Nyugati testvérével egy tőről fakad, hiszen ugyanazokkal a jegyekkel és bolygókkal dolgozik. A két asztrológia között mégis van egy nagyon fontos különbség. Míg a nyugati asztrológia a jegyeket a tavaszponthoz – tavaszi nap-éj egyenlőséghez – igazítja, a védikus minden pillanatban a valós égi helyzetet képezi le. Így a két rendszer között jelenleg kb. 25° eltérés van. A precesszió figyelembevételének szempontjából rokona az asztrozófiának is.

Maga az asztrológia nagyon sokféle értelmezésre, olvasatra ad lehetőséget. A születésünk pillanatára felállított képletből kiolvashatóak főbb életeseményeink, egészségünk alakulása, családi múltunk, karmánk.

Engem a lélek titkai érdekelnek elsősorban, ezért elemzéseimben önismereti tükröt készítek, amely megmutatja, milyen erők munkálnak a lélekben, milyen kihívásokkal kell szembe néznünk, milyen fejlődési lehetőségek adottak a számunkra.

Miben segít ez bennünket?

Visszaigazolást kapunk törekvéseinkről, tévútjainkról, megmutatja sorsfeladatunkat, közelebb visz életünk értelmének megfejtéséhez. Ez felerősíti a Felsőbb Énünkkel való kapcsolatot a külvilág elvárásaival szemben. Ezen kívül új megközelítéssel nézhetünk magunkra, ami segítséget nyújt gondjaink megoldásában, kapcsolati kérdésekben, hivatásunk megtalálásában, gyermeknevelésben.

Az asztrológiai képlet elemzése történhet szóban, illetve rögzíthetem írásban is. A képlet kibontása, az elemzés meditációban történik, ezért rólad, az életedről, sorsfeladatodról, egyéni utadról szól. Érdemes időnként ismét olvasni, mert mindig fog újat mondani, az aktuális élethelyzetednek és személyiségfejlődésednek megfelelően.

Az általam kínált lehetőségek a következők:

Születési horoszkóp elemzése szóban 35 000 Ft, írásban konzultációs lehetőséggel 45 000 Ft

Kapcsolati horoszkóp elemzés szóban 35 000 Ft, írásban konzultációs lehetőséggel 45 000Ft.

Kérdező horoszkóp elemzése szóban 30 000 Ft.