Családállítás

Vannak-e érthetetlen érzéseid, cselekedeteid, mintha nem is a tieid lennének? Van-e titok a családban? Viselsz-e valamelyik ősöddel azonos nevet? Volt-e valakinek a családodban kivételesen nehéz sorsa? Veszített-e el valaki korán szülőt, gyermeket? Érzed-e a szülői támogatást? Tudod-e, mered-e élvezni az életedet, járni a saját utadat?

Ha bármelyik kérdés megérintett, lehet a családodhoz való hűségből, szeretetből fakad a gondod. Minden gyermek számára – és mindannyian azok is vagyunk – létfontosságú, hogy a családjához tartozhasson. Bár néha tudatosan éppen az ellenkezőjét érezzük, a lélek mélyén nagyon erős szeretet köt össze bennünket minden családtagunkkal. Ez a szeretet nem csak az általunk ismert felmenőinkre, hanem az ismeretlenekre, rég meghaltakra, elveszett kedvesekre, háborús történetekre is vonatkozik.

Ezért mindannyian hajlandóak vagyunk szeretteinkkel közösen hordozni terheket, életünkkel gyógyítani a családi sebeket. Azonban ezt leggyakrabban tudattalanul tesszük, Bert Hellinger, a családállítás atyja szerint vak szeretettel.

A módszer – amelynek megtapasztalása maga is felejthetetlen, megrendítő élmény – lehetővé teszi, hogy ezekre a szeretet-szálakra rálássunk, megértsük őket, meglássuk az összefüggéseket, felfedezzük a párhuzamokat.

És ennél többet is ad: segít feloldani a konfliktusainkat, letenni a közös terheket, helyreállítani a családi Rendet látó szeretettel.

Ezzel új erőre kapva a saját életünket is rendezni vagyunk képesek, immár családunk teljes támogatását élvezve. Családtagjaink sorsának ismétlése helyett járhatjuk a saját, egyéni utunkat.

Családállítás rendelőben konzultációval: ~ 90 perc 30 000 Ft.