Magamról

A természet ölén nőttem fel. Patakparton, virágos réten, lepkéket kergetve, hangyákat figyelve, a zsivajgó falutól távol. A gyermekkor boldog ködén át-át villant a felismerés: jó helyre kerültem, és egy nagyobb egész része vagyok én is.

Az egész világ, maga az élet lenyűgözött, a titkát kutattam mindig. Nyiladozó értelmemmel mindent befogadtam, és egyre fájóbban lüktetett bennem a kérdés: miért vagyunk itt? Mi az értelme az emberi létnek?

Először orvoslást tanultam, hogy segíthessek minden szenvedőt. Gyermekorvosként dolgoztam sokáig. Azonban látnom kellett, így a segítségnyújtásom töredékes, ez a futószalag munka a lényeget, a lelket nem érinti. Sem a gyermekét, sem a szülőét, sem az enyémet. Éreztem, ha nem lépek, én is belebetegedem.

Egy MLM üzlet kínált kilépési lehetőséget, bár tudtam, nem vagyok üzletasszony. Mégis, hálás szívvel gondolok azokra az évekre, mert kinyitotta a világ más régióira is a szemem, elindított az önismeret útján, és biztosította a család megélhetését.

És a döntést követően – hogy eljövök a gyermekkörzetből – megjelent életemben a Mester, egy erdélyi művészember, Sántha Imre személyében. Ingát adott a kezembe, amely mintegy hatodik érzékként egy addig láthatatlan világba vezetett el.

Innen már nem volt megállás. Sorra sajátítottam el a különböző önismereti és gyógyító technikákat, melyeket nem csupán pácienseim kezelésére használtam, hanem magamon is rendre dolgoztam velük. Így vált a megszerzett ismeret mély tudássá, személyiségfejlődésem és munkám alapjává. Az elmúlt évek alatt komoly tisztulási folyamaton mentem keresztül.

Ma már a Belső Vezetésre támaszkodom, ami tudom, ott lapul mindannyiunk tudata mélyén, és én a munkám során segítem felvenni vele mindenkinek a kapcsolatot.

Megtisztelő számomra, ha utad csak piciny részén is a segítségedre lehetek.

Rólam mondták