Energetikai kezelések

Testünk energiarendszere egy velünk született elektromágneses mező, melyet gondolataink, érzelmeink folyamatosan alakítanak, és kézzelfoghatóan szerveink működésében, hangulati állapotainkban mutatkozik meg. A nyugati orvoslás is ismeri és használja diagnózis felállítása során,  pl. EKG, EEG készítésére, hiszen ilyenkor elektromos jeleket vezet el a szívről, agyról.

A keleti gyógyítók másként tekintenek rá. Az emberi energiarendszert egységes rendszerbe foglalva csakrákról, mint energiaközpontokról, auráról, mint a testet körülvevő energiaburokról és meridiánokról, a testet behálózó energiacsatornákról beszélnek. Ezeknek az állapota módszereikkel megvizsgálható és kedvezően befolyásolható, helyreállítva ezzel a megbomlott egyensúlyt, harmóniát, mind testi, mind lelki szinten.

Egy ilyen ősi módszer a Hagyományos Kínai Orvoslás körébe tartozó akupresszúra, amely a 14 fő csatornán lévő akupunktúrás pontok kezelésével ér el eredményt. Ez kiegészíthető – és akkor különösen hatékony – a mai kor tudományos eredményein, a kvantum fizikán alapuló módszerekkel.

Mind az akupresszúra, mind a kvantum technikák önmagukban is jó eredménnyel használhatóak. A kvantum energiakezelések előnye azonban, hogy nem feltétlenül szükséges fizikailag is egy térben tartózkodni kezelőnek és páciensnek, tehát online módon is hatásosan alkalmazhatóak.

Ezek mind szelíd módszerek, a kezelés során kellemes ellazulást, a feszültség oldódását, pozitív érzéseket okoznak. Mellékhatásként jobb alvást, eredményesebb stresszkezelést, kiegyensúlyozottabb életvitelt eredményeznek.

Tapasztalataim alapján mind testi bajok, testsúly problémák, mind lelki gondok, érzelmi zavarok esetén igen hatékony segítséget nyújtanak, akár önmagukban, akár az orvosi kezelés vagy pszichoterápia kiegészítéseként.

Egy kezelés 30 percet vesz igénybe, díja 9 800 Ft.

Három kezelés – bérlet 28 000 Ft.