ThetaHealing® Technika

A nyugati medicina agyunkról az EEG vizsgálat során elektromos jeleket vezet el. A rajzolt görbe alapján az agyhullámokat a görög ábécé betűivel jelölik. Jelenleg kedves olvasó, béta hullámú az agyi tevékenységed, ez jellemzi az éber, külvilágra figyelő tudatállapotot. Ahogy lazulunk el, úgy válnak az agyi hullámok egyre nagyobbakká és lassabbakká: alfa majd közvetlenül az elalvás előtt théta állapotba kerülünk, utána deltába. Ezekben a tudatállapotokban is képesek vagyunk – némi gyakorlással – megőrizni az éberségünket, és egyre inkább a belső világunkra válhatunk tudatossá. Théta állapotban nem csak hozzáférhetünk a tudattalanunkban tárolt tartalmakhoz, hanem lehetőségünk van meggyógyítani a múltat és szándékaink szerint alakítani a jövőnket.

Gyermekként kb. 5-6 éves korig az agy théta állapotban van, és mint a szivacs, szívja magába szüleink mintáit, rögzíti tapasztalatainkat, tanulja a környezettől, hogyan kell és lehet élni, boldogulni ebben a világban. A későbbiek során ezek válnak életünk meghatározó sémáivá, ezek a megtanult minták alkotják azt a keretrendszert, amelyen belül mozogni vagyunk képesek. Meghatározzák a magunkról alkotott képet, látásmódunkat, ítéleteinket, véleményünket, ezáltal a lehetőségeinket. Eleinte ezek a keretek biztonságot adnak, azonban ahogy haladunk előre az életünk során, gyakran korlátokká válnak, amelyeket sehogy, vagy csak nagyon nagy erőfeszítés árán vagyunk képesek megváltoztatni. Mivel az agy théta állapotában vésődtek be, ezért a logikus gondolkodás, amely béta állapot, nem képes hozzájuk férni. Ezért van az, hogy hiába tudjuk, jó lenne másként, mégsem tudjuk megtenni. Hiába szeretnénk sikeresek és boldogok lenni, valahogy mégis mindig elhibázzuk, vagy nem is adódnak lehetőségek…

Théta agyi állapotban azonban a tudat alatt hordozott családi mintáink, korlátozó hiedelmeink felismerhetővé válnak, és ami a legfontosabb, lelkünkkel összhangban könnyedén meg is változtathatók, lelki sebeink, traumáink felülírhatóak, ezáltal gyógyulhatnak.

Ezáltal életünket kedvező irányba tudjuk befolyásolni, akár már egyetlen alkalom is elegendő, hogy jelentős változásokat indítsunk el. Így kilépve az áldozat szerepből életünk tudatos társteremtőjévé válunk.

A konzultáció ~ 60 – 90 perc 35 000 Ft.